Luk støjen på storrumskontoret ude

Støjreducering på storkontoret

Storrumskontorer er et fantastisk miljø på rigtig mange områder. Man kan udveksle ideer med hinanden og arbejde på kryds og tværs. Der er dog også ulemper ved sådan et miljø, og en af dem er, at det kan skabe utroligt meget støj og uro.

Støj og uro kan gøre det svært for mange at fokusere og fordybe sig i længere tid af gangen, og det kan i sidste ende føre til stress.

Ofte er det de helt små lyde, som en telefon der ringer, en der taster løs på tastaturet, eller folk der snakker i krogene, som er med til at forstyrre ens arbejde. Disse lyde kan man ikke bare slukke for, da det er en del af arbejdsgangen på kontoret. Men hvis man har en opgave som kræver, at man fordyber og koncentrerer sig, så kan en løsning være at investere i et headset. På den måde kan man holde støjen ude og fokusere på sin opgave.

Et headset med støjreducerende funktioner er det bedste. På den måde kan man sidde helt uforstyrret og arbejde til lige præcis den musik, man bedst kan lide, uden at høre hvad alle de andre på kontoret snakker om, eller hvor meget kollegaen, ved siden af, får arbejdet på tastaturet.

Der findes flere former for støjreducerende headset, men hvis man virkelig skal lukke af for al unødig støj, vil et headset med aktiv støjreduktion (Active Noise Canceling) være en fordel.

Et headset med aktiv støjreduktion har mikrofoner, som opfanger støjen omkring dig, og sender signal til headsettet, som herefter afspiller en modlyd. På den måde kan du sidde i fred og arbejde til din yndlingsmusik, foretage et opkald uden at blive forstyrret af de andre på kontoret og samtidig være fleksibel.

Et støjreducerende headset, eller endnu bedre et headset med aktiv støjreduktion, er derfor et rigtig godt forslag til at lukke støjen på fx storrumskontorer ude.

Indlægget er skrevet af Nikoline, skribent på Tweak.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *